Verpakkingen

In plastic bags of losgestort: beide leveringsmethoden zijn mogelijk bij Houtvezelhandel Honingh. De meest geschikte leveringsmethode is afhankelijk van de locatie waar de producten opgeslagen moeten worden en de beschikbare ruimte.

Verpakt in plastic bags

Verpakt in plastic bags

De folie waarin de producten van Houtvezelhandel Honingh worden geleverd , is 100% recyclebaar. We persen het product samen en verpakken het daarna stofvrij in balen. Deze balen voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn speciaal ontworpen voor het vervoer en de opslag van houtvezelproducten.

U kunt kiezen uit verpakkingseenheden van 18kg, 20kg, 22kg en 25kg.

Houtvezelproducten losgestort

Houtvezelproducten losgestort

“Losgestort” houdt in dat u het bestelde houtvezelproduct vanuit de vrachtwagen op een door u te bepalen losplaats kunt laten storten. U beschikt dan over een berg houtvezel, zaagsel of vlas voor een langere gebruiksperiode. Heeft u genoeg ruimte en kunt u de houtvezelproducten daar goed in bewaren, kies dan voor deze optie.

Wilt u advies over de voor u meest geschikte leveringsmethode? Wij helpen u graag verder: neem contact met ons op. Uw specifieke wensen verwerken wij graag in een passende offerte.

Copyright © 2016-2024 - Houtvezelhandel Honingh